divendres, 20 de març del 2009

SALO DE L`ENSENYAMENT' 09

Vols conèixer el teu futur?

Fins al 22 de març el recinte firal de Montjuïc acull, com cada any, el Saló de l'Ensenyament. És un punt de trobada indispensable per aquells qui vulguin conèixer a fons l'oferta d'estudis que tenen a l’abast i cerquin orientació acadèmica o bé professional.


Saló Ensenyament

Ha arribat l’hora de triar estudis i no saps quina és la millor opció? El Palau 2 de la fira de Montjuïc s’omple aquests dies de respostes per a tots aquells qui no tinguin clares les seves opcions acadèmiques o laborals. Els visitants poden informar-se de l’oferta d’estudis universitaris, de formació professional, de formació ocupacional, altres estudis superiors, complementaris, d’idiomes, etc., i també poden conèixer els diferents centres i serveis educatius que hi ha, especialment els serveis que s’adrecen als joves.

L’estand del departament d’Educació, un espai d’uns mil metres quadrats, desglossa l’oferta formativa que hi ha als diferents territoris, perquè els visitants puguin veure quins estudis tenen més incidència a cada zona. Enguany, a més, s’ha incrementat el nombre de conferències i de sessions d’orientació obertes al públic general. Es faran xerrades sobre el batxillerat i les sortides que hi ha després de l'ESO, sobre els cursos de formació professional, els ensenyaments artístics, els ensenyaments esportius o els Programes de Qualificació Professional Inicial (PQPI), uns programes adreçats als qui no han obtingut el graduat de l’ESO, però volen tenir una formació bàsica i professional per a incorporar-se al món laboral, o bé volen acabar l’ESO amb èxit.

Pels qui dubten...

Els visitants que estiguin més perduts podran rebre l’assessorament personalitzat d’una vuitantena de professionals de la psicologia i la pedagogia, que ajudaran a descobrir quins estudis s’adeqüen més a les seves característiques i interessos. L’any passat aquests professionals van atendre tres mil consultes mitjançant entrevistes personalitzades.

Postgraus, màsters i ensenyament en línia

El Saló de l'Ensenyament s'emmarca en la Setmana de la Formació i el Treball de Fira de Barcelona, que inclou dos salons més. D'una banda, el Saló Futura, que durant el 20 i 21 de març oferirà informació sobre màsters, postgraus i estudis especialitzats de tercer cicle, i de l'altra, l’Expolearning, una cita per a estudiants, professionals i empreses del món de la formació en línia, ‘e-learning’, que se celebrarà el 19 i 20 de març.

Entrades amb descomptes

El preu de l'entrada al Saló de l'Ensenyament és de 4,5 euros, amb descomptes per a grups i titulars del Carnet Jove.


I made this widget at MyFlashFetish.com.

MUSICA ELROC


VideoPlaylist
I made this video playlist at myflashfetish.com

XARXAJOVE TV