dijous, 29 de gener del 2009

GENER-FEBRER-MARÇ

PROGRAMACIÓ GENER-FEBRER-MARÇ 2009
ESPAIS JOVES LA ROCA DEL VALLÈS


TALLER DE BREAK DANCE:
El Break dance, disciplina moderna de ball, implantada a la major part dels països amb nuclis urbans molt desenvolupats. Forma part d'un fenòmen més ampli, el Hip-hop, però en especial, dels protagonistes, els Bboys o Bgirls, que són els responsables reals de la vitalitat i la força expressiva del Break dance. A un Bboy també se li diu "Breaker", un adjectiu que en anglès vol dir "trencador", en el sentit de rebel o innovador.La cultura Bboy, s'alimenta d'exhibicions on els/les breakers es coneixen i competeixen, sense pressió ni ànim de lucre, pel sol fet de ballar.
A l'Espai Jove El Roc i K1 Dilluns i divendres de 18h a 20h

TALLER DE DIBUIX I MURALISME:
El dibuix té una funció social molt important desde l'antiguitat. El llenguatge de la representació ha servit per expressar desitjos i inquietuds, i per arrivar a una comprensió més profunda de la realitat que ens envolta.
monitor :Ridha Benarab http://ridhabenarab.blogspot.com/
A l`Espai Jove El Roc Dimarts de 18h a 20
TALLER DE XARANGA:
La Xaranga és un grup musical que es dedica a fer cercaviles de festes majors, a la festa de carnestoltes, etc... Es tracta d'un grup que acompanya les festes més populars per fer-les més entretingudes. Així doncs, si tens un instrument i et ve de gust aprendre a tocar per fer cercaviles, no t'ho pensis més i apunta't.
A l`Espai Jove K1 Dijous de 19h a 20h
CICLE DE CINEMA:
Durant el mes de febrer proposem un cicle de cinema de tres sessions amb una estructura temàtica dedicada al cinema social i intercultural.
A l`Espai Jove El Roc i K1Dimarts i Dimecres de 18h a 20h

GRUP DE CONVERSA D`IDIOMES:
Es tracta d`oferir la possibilitat d`intercanviar els idiomes que coneixem i formar grups de conversa per aprendre plegats i millorar el nostre nivell(Català, francès, anglès, àrab, etc.)
A l`Espai Jove El Roc i K1Dijous de 18h a 20h
*Els cursos començaran quan hi hagi un mínim de 4 participants a cada grup.

Per a més informació:
Espai Jove El Roc
Anselm Clavè, 66
sijelroc@gmail.com
Tel. 93 842 12 40
Espai Jove K1 La Torreta
C. Ramon y Cajal, s/n
espaijovek1@gmail.com
Tel: 93.870.44.87

I made this widget at MyFlashFetish.com.

MUSICA ELROC


VideoPlaylist
I made this video playlist at myflashfetish.com

XARXAJOVE TV