dijous, 18 de desembre del 2008

PROGRAMACIÓ NADAL

IMPORTANT!!!

Els dies , 24, 31 de Desembre, 2 i 5 de Gener

L`ESPAI JOVE obre matins de 11 a 13h !!!

LES ACTIVITATS

D`AQUESTS DIES SÓN :

20 des.' 08 de 15 a 20h

SORTIDA BARCELONA -LES CORTS-"TOTAL SESSION" (BREAKDANCE I HIP-HOP)

TOTAL SESSION a Ateneu Nou Barris y Centre Cultural Les Corts El festival « TOTAL SESSION » lleva varios años organizándose en Grenoble, Francia y este año por primera vez llega a Barcelona, de la mano de la asociación Recursos d'Animació Intercultural RAI dentro del proyecto Red Europea de Hip Hop que tendrá lugar entre el 17 y el 22 de diciembre. Este proyecto de intercambio se organiza con 8 asociaciones venidas de diferentes puntos de Europa (Francia, Italia, Alemania, República Checa, Polonia, UK o Suecia). Dentro del intercambio, se realizarán 3 grupos: Break Dance, Grafiti y RAP.

22 i 23 des.' 08 de 18 a 20h

PROJECCIÓ DE CINEMA « YOU GOT SERVED/ SUPERSIZE ME »

Aprofitant el context de festes volem reflexionar sobre les nostres conductes consumistes a travès d`una pelicula molt exitosa sobre les consequències del fast food.

També projectarem la pelicula "You got served",sobre cultura urbana (hip-hop y break dance).

24 des.' 08 de 11 a 13h

SORTIDA GRANOLLERS ( PISTA DE GEL)

Sortida a Granollers en grup.Passa`t a recollir l`autorització si ets menor de 18 anys.Descompte i bitllet de bus gratis!!!!!!

30 des.' 08 de 18 a 20h

EXHIBICIÓ D BREAKDANCE « CREW BATTLE»

El grup de ball "crew" de la Roca "Backstage Crew", després d`oferir els seu espectacle a la Festa Major d`Hivern, s`atreveix amb la TOrreta.Pista lliure per tothom que vulgui sortir a ballar amb bona música de fons!!!!!!!
SORTIDA A L`ESPAI JOVE LA TORRETA

31 des.' 08 de 11 a 13h

MERCADET D`INTERCANVI

Porta allò que no et serveixi i col·labora entre tots a desfer-te d`allò que no vulguis i obtenir a canvi objectes d`altres veins que busquin un nou ús.

2 gen.' 09 de 11 a 13h

TASTET DE PRODUCTES D COMERÇ JUST

Aprofitant les festes, farem una mostra de productes i artesania de comerç just, provinents de Betlehem i Jerusalem (Palestina), com: sabons naturals d`oli d`oliva, brodats, samarretes i dessuadores solidàries, i llibres i dvd`s sobre l`interculturalitat.

5 gen.' 09 de 11 a 13h

SESSIÓ DE GRAFFIT I MURALISME

Una sessió per alliberar tota la teva creativitat mitjançant els colors amb l`ajut de dos monitors especialistes en tècniques d`ilustració i belles arts.Dibuix lliure i col·lectiu!!!


Atenció: La programació de Nadal dels Espais Joves pot tenir lleugeres modificacions durant aquests dies.
Informa`t als Espais per no perdre`t cap activitat!!!


I made this widget at MyFlashFetish.com.

MUSICA ELROC


VideoPlaylist
I made this video playlist at myflashfetish.com

XARXAJOVE TV