dimarts, 29 de juliol del 2008

Activitats abans de l`estiu



A més del taller de cuina, xaranga i djambè, que s`han realitzat als Espais Joves amb continuitat, hi han tot un seguit de tallers que s`han fet puntualment, sense necessitat de fer difussió, i amb la participació oberta a tots els joves que cada tarda han convertit els Espais Joves en punts de trobada, on poder intercanviar idees i informació sobre les activitats que més els agraden, al mateix temps que es formen i aprenen plegats en convivència.
Un d`aquests va ser, la setmana passada, el taller de pulseres, que ha resultat molt entretingut.
Cada tarda també fem berenars gràcies a una marca que ens ha regalat xocolates als dos equipaments, de la Torreta i La Roca.
Hem fet un mural amb els recursos de la Viatgeteca, amb dibuixos de mitjans de transport tradicionals i moderns, i mapes de diferents països del món.
Hem anat cada divendres una mitjana de 15 joves, amb entrada gratuita a la Piscina Municipal de la Roca.No és una sort!!!???

Darrerament, estem mantenint i renovant el nostre equipament informàtic, i responent a propostes d`associació, com bàsket, dansa tradicional cubana, grup de joves i de dones, o un grup de breakdance que es volen constituir formalment amb monitor i recursos.
Esperem que us interessin aquestes activitats abans de tancar la paradeta a l`estiu.
Podeu contactar al email si voleu més informació, i al setembre continuarem treballant per participar amb els joves a la Festa Major de la Roca.Adeu!!! Fins aviat i bones vacances!!!

I made this widget at MyFlashFetish.com.

MUSICA ELROC


VideoPlaylist
I made this video playlist at myflashfetish.com

XARXAJOVE TV