divendres, 29 de maig del 2009

Classes de break dance al Roc!!!


Els mesos de juny i juliol, us avancem que estem preparant de nou les classes de breakdance, amb un monitor que segur que ja coneixeu!!! Bboy Joker!!!
Hi hauran dos grups i per tant dos horaris, el grup de grans i el de més joves.
Informeu-vos dels tallers, us hi esperem!!!!

divendres, 8 de maig del 2009

Setmana Solidaritat' 09 / 4-10 maig



Com els darrers anys, els Espais Joves de la Roca del Vallès, ROC i K1, col·laborem amb propostes a la Setmana Solidària, un conjunt d`activitats que tenen l`objectiu de sensibilitzar tota la població a travès dels valors de respecte mutu, generositat, voluntariat i cooperació al desenvolupament.

Aquest any, al EJ/SIJ El Roc hem realitzat un mural solidari i un treball de pintura sobre fusta, que els joves han pogut emportar-se a casa com a element de decoració.

Al K1, durant la tarda del 6 de maig, s`ha ofert una degustació de productes de comerç just a tots aquells que han passat per l`Espai Jove de la Torreta.

Si voleu més informació sobre les acitivitats relacionades amb la Soidaritat, podeu simplement fer una ullada al material bibliogràfic (sobretot revistes de Cooperació) que tenim als Espais...
També us convidem a venir i xerrar sobre les vostres idees entorn la Solidaritat!
Per què, tot i realitzar-se una setmana a l`any, l`actitud de millora al món és un conjunt de gestos quotidians i a l`abast de tots i totes!!!!!!!

I made this widget at MyFlashFetish.com.

MUSICA ELROC


VideoPlaylist
I made this video playlist at myflashfetish.com

XARXAJOVE TV