dissabte, 20 de setembre del 2008

RESULTAT DEL ROCA' N' ROC

La tercera edició del concurs de maquetes Roca'n Rock a la Roca, divendres a la nit, va donar el tret de sortida a un cap de setmana de festa major en que la música ha tingut una presencia indiscutible.
Al llarg de la competició, divendres a la nit, entre els vallesans Kuoband, New Beat Generation, Once a Week i Anticicló, més de 500 assistents van poder participar en la deliberació final amb el vot popular i segons les seves inquietuds musicals. A hores d'ara, encara es desconeix el guanyador d'aquesta tercera edició del concurs, però segons Jordi Blanco, un dels responsables de l’Organització de la festa major, d'aquí a quinze dies es proclamarà un guanyador, després del recompte de vots i del veredicte del jurat. El grup guanyador tindrà la possibilitat d'enregistrar una maqueta i, a més, fer edicions posteriors de la maqueta enregistrada.

divendres, 19 de setembre del 2008

EXHIBICIONS DE JOVES DEL ROC FM LA ROCA' 08



Ara que s`ha acabat la Festa Major de la Roca, us posem algunes fotos de les exhibicions de l`Espai Jove el Roc, el dia del Sopar de Carmanyola que organitzava el Casal.
Més de 150 persones es reunien per gaudir dels 4 nois i les 4 noies que van preparar la seva exhibició de ball urbà al carrer.

I made this widget at MyFlashFetish.com.

MUSICA ELROC


VideoPlaylist
I made this video playlist at myflashfetish.com

XARXAJOVE TV