dimarts, 29 de juliol del 2008

Activitats abans de l`estiu



A més del taller de cuina, xaranga i djambè, que s`han realitzat als Espais Joves amb continuitat, hi han tot un seguit de tallers que s`han fet puntualment, sense necessitat de fer difussió, i amb la participació oberta a tots els joves que cada tarda han convertit els Espais Joves en punts de trobada, on poder intercanviar idees i informació sobre les activitats que més els agraden, al mateix temps que es formen i aprenen plegats en convivència.
Un d`aquests va ser, la setmana passada, el taller de pulseres, que ha resultat molt entretingut.
Cada tarda també fem berenars gràcies a una marca que ens ha regalat xocolates als dos equipaments, de la Torreta i La Roca.
Hem fet un mural amb els recursos de la Viatgeteca, amb dibuixos de mitjans de transport tradicionals i moderns, i mapes de diferents països del món.
Hem anat cada divendres una mitjana de 15 joves, amb entrada gratuita a la Piscina Municipal de la Roca.No és una sort!!!???

Darrerament, estem mantenint i renovant el nostre equipament informàtic, i responent a propostes d`associació, com bàsket, dansa tradicional cubana, grup de joves i de dones, o un grup de breakdance que es volen constituir formalment amb monitor i recursos.
Esperem que us interessin aquestes activitats abans de tancar la paradeta a l`estiu.
Podeu contactar al email si voleu més informació, i al setembre continuarem treballant per participar amb els joves a la Festa Major de la Roca.Adeu!!! Fins aviat i bones vacances!!!

dijous, 24 de juliol del 2008

Arriba el RocanRoc!!!

El Roca`n rock és el concurs de maquetes més autèntic del Vallès Oriental, podeu presentar-vos com a candidats a fer-vos conèixer i tocar en directe com a teloners d`un gran grup de música...a la Festa Major de La Roca!!!
+ Informació als Espais Joves de La Roca del Vallès.

dimecres, 23 de juliol del 2008

Gràcies i fins la Festa Major!!!

Volem donar les gràcies des dels Espais Joves a tots aquells que visiten el nostre blog per informar-se del dia a dia de les activitats que programem i portem a terme, i sobretot als joves que són els veritables protagonistes de la tasca dinamitzadora d`educació en el lleure i que ens demostren constantment quins son els valors positius que volen compartir amb la resta de la societat.És molt gratificant veure com els més joves trenquen esquemes i tòpics, i aprenen i es relacionen sense caure en els prejudicis que els grans creem i repetim tan sovint.La nostra tasca és reforçar aquest procés d`aprenentatge mutu i facilitar els vincles amb la societat i els seus nous reptes.
Volem donar suport a les iniciatives i propostes que sorgeixin d`ells sempre amb esperit crític i el sentit comú com a bona guia per al seu futur.
Ens veiem a les activitats joves de la Festa Major !!!

dimecres, 9 de juliol del 2008

ACTIVITATS JOVES FESTA MAJOR LA TORRETA

US INFORMEM DE LES ACTIVITATS JOVES QUE FEM A LA FESTA MAJOR,
DEL 17 AL 20 DE JULIOL A LA TORRETA

DISSABTE 12 DE JULIOL CERCAVILA (Organitzen els Diables i Tabalers de La Roca)
DIJOUS 17 DE JULIOL 21H
SOPAR DE TRAJE, O PORTA LA TEVA CARMANYOLA i ENTREPÀ Sopem plegats a la fresca mentre els grups es preparen per al concert
22`30H CONCERT NEW BEAT GENERATION I LOLA
No us perdeu aquest jove grup de la Roca amb talent i ganes!!! A CAN TÀPIES
DIVENDRES 18 DE JULIOL
24H CONCERT JOVE GAZPACHO A CAN TÀPIES
DISSABTE 19 DE JULIOL
11 H CRONOBICI Una cronoescalada als super-difícils-carrers de la Torreta.Es tallarà el trànsit de cotxes, i es donarà un premi als més esforçats en la cursa que arribin primers.
SALUT I BONA FESTA MAJOR JOVE!!!
FINS AVIAT!!!

I made this widget at MyFlashFetish.com.

MUSICA ELROC


VideoPlaylist
I made this video playlist at myflashfetish.com

XARXAJOVE TV